3 amigos

Det tre amigos.

Min flytt blev inte som planerat utan jag skulle säga 100 gånger bättre. När jag berättade för mina vänner att jag bestämt mig att flytta hemifrån visade det sig att dom också hade kommit till den slutsatsen. Så vi bestämde oss att flytta ihop alla tre. Tack vare pappas kontakter fick vi snabbt tag i en 4a centralt nära till mina föräldrar, självklart handikappanpassad. När jag berättade för mina föräldrar om iden att flytta ihop med grabbarna blev min mamma helt till sig. Hon blev så orolig när jag först berättade att jag ville flytta, då hon inte ville jag skulle bo själv. Vi har nu bott tillsammans i 2 månader och det går jätte bra. Vi spelar tv-spel tillsammans, lagar mat och så mycket annat roligt.

Jag älskar ju öl men hatar att ta mig hela vägen till systemet. Att försöka förflytta dig med en korg öl i knät på samma gång som man försöker flytta en rullstol är väldigt riskabelt, särskilt när det är fullt med folk runt om kring en. Vilket jag tyvärr har lärt mig den hårda vägen, när jag lyckades tappa en korg full med ölflaskor som alla gick i bitar. Hade det varit någon annan hade dom säkert fått betala för dom förstörda flaskorna men tack vare rullstolen kom jag undan, men inte utan att skämmas något fruktansvärt. Så i stället har jag hittat ett enklare och mycket roligare sätt för mig att få min öl. Jag brygger min egna öl direkt här hemma i lägenheten. Självklart älskar grabbarna att det alltid finns ett stort lager öl hemma som dom har obegränsad tillgång till. I början försökte jag hitta sätt man kunde beställa öl till dörren men med Sveriges strikta alkohollagar var det inte ett alternativ, det är tur man är påhittig! Jag hittade allt jag behövde för att komma igång med öl tillverkningen på en hemsida som heter PGW.se . Dom hade allt som jag behövde och mycket mer där till, bland annat hade dom riktigt coola bar tillbehör. Jag blev inspirerad och bad min pappa som är snickare att bygga en bar till vårat vardagsrum, vilket han lätt slängde ihop på en eftermiddag av några lastpallar. Så nu har vi en full utrustad bar hemma med riktiga ölglas, barskyltar, badhandduk och allt annat som man kan behöva som 23 åring. På fredag kommer några polare hem till oss på en inflyttningsfest, då ska vi bjuda på min öl och visa dom våran bar.