Fyrbenta vänner

http://ungarbu-are.se/wp-admin/post-new.php

Nu har jag arbetat på pensionatet i ungefär 3 månader och har verkligen kommit in i min roll som hundpassare. Det va lite svårt i början innan alla hundarna respekterade mig, men nu har vi inga problem med det längre. Jag tar ut dom själv ungefär tre gånger om dagen till en närliggande park där jag kan släppa dom lösa. Dom gör sina behov och leker för fullt tills dom tröttnar, då samlar jag in dom och vi tar oss tillbaka till pensionatet där dom får sin mat. Det som var svårast i början var att dom alla drog åt alla olika håll och kanter vilket gjorde det svårt att rulla framåt med rullstolen. Men nu slipper jag till och med att rulla med händerna då hundarna i lugn och ro drar mig efter dom, ungefär som slädhundar! Det hände ett par gånger i början när jag nästan välte stolen för att hundarna höll på att dra ner mig för en backe i parken eller framför en bil. Tur not lyckades jag träna bort detta beteende. Vi kan säga att jag och hundarna kom fram till en överenskommelse, att om dom sätter sig ner så fort vi har kommit in i parken får dom varsin godis och efter får dom leka av sig. Mutor funkar alltid vet ni! haha

Om det par veckor skall vi ha en hund coach som skall föreläsa på pensionatet till närmare 30 hundägare och mig så klart. Jag tar alla tips som jag får när det kommer till mina fyrbenta vänner. Ägarinnan av pensionatet har bett mig fixa en betalningslösning och då hon är närmare 70 är datorer inte hennes starkaste sida. Tur för henne är jag något av ett datageni. På JobOffice hittade jag en prisvärd betalningslösning där man till och med kunde hyra en betalningsportal, vilket passar perfekt då detta är ett event som bara händer ett par gånger per år så vi behöver ingen permanent. Är ni också ute och letar efter kortläsare osv kan ni hitta mer info här!

I helgen skall jag och grabbarna på en fest till grannen som vi delar trapphuset med. Jag tänkte ta med mig ett par flaskor av min egna öl för att bjuda på. Skall bli roligt att gå ut med människor som vi inte alltid umgås med. Inte för det är något fel på mina vänner bara roligt att umgås med lite nytt folk så klart.