Nytt projekt

http://ungarbu-are.se/wp-admin/post-new.php

Det känns som att fler och fler bitar faller på plats i livet och jag känner mig riktigt glad. Tack vare jobbet på hund pensionatet så har jag ju börjat att tjäna lite pengar och det blir till och med lite över efter att jag betalt alla räkningar, fyllt på malt förrådet och köpt nån ny tisha. Det är rätt coolt att kunna spara lite pengar men samtidigt blir jag sugen på att köpa något roligt för dom. Polarna lägger ju en del pengar på gymkort och sparar för fullt så att dom kan köpa bil nån gång, men det funkar ju inte riktigt för mig. Så jag funderar på vad jag kan hitta på istället, det hade ju vart nice att fixa nåt så man kan komma ut och se sig omkring lite utan att alltid behöva sitta i rullstolen.

Morsan har ju tjatat ganska länge om jag borde skaffa mig en cykel. Att det kunde vara en kul grej vi kan göra tillsammans i familjen, att jag kan cykla och hälsa på mormor och även ett bra transportsätt för mig, men jag vet inte. Det krångliga blir ju om jag ska cykla någonstans och sedan göra något där jag måste lämna cykeln. Då måste jag ju ha med mig rullstolen på cykeln och kunna fälla ut den när jag fortfarande sitter kvar på cykeln. Det kan bli rätt jobbigt asså. Dessutom kan jag ju inte trampa, så jag kan ju inte ha en vanligt cykel ändå. Tur nog hittade jag en trehjulig elcykel. Där man inte behöver trampa utan det räcker att man gasar med höger hand. Enda problemet är att jag inte vet hur man skulle kunna få med rullstolen.

Det hade nog ändå varit ganska coolt ju mer jag tänker på det. Jag har kollat lite på internet vad det finns för olika modeller och vad som kan passa mig i så fall. Typ en vit med svarta fälgar och så finns det säkert nåt ställe som säljer snygga dekaler som man kan pimpa den med. Göra den snygg och ungdomlig liksom. Sen så vill jag i så fall inte ha någon ful pensionärskorg där bak utan nåt slags fäste som man kan hänga upp rullstolen på. När jag behöver ha den med mig.

Tänk va nice om jag och grabbarna skulle ut och cykla nån dag när det är gött väder. Ta med oss högtalare så vi kan spela skön musik, ett par öl och några påsar chips. Cykla typ till badplatsen som ligger lite utanför stan och sitta där och snacka. Ha det som förfest typ och sen dra vidare på nån fest. Får man förresten dricka öl och köra elcykel? Äh, det löser sig.

Jag ska banne mig köpa en cykel!