Jag har hittat den

http://ungarbu-are.se/wp-content/uploads/2018/10/pTqKg7Kac.jpg.gif

Hallå i stugan! Jag tänkte att jag skulle uppdatera er om mitt nya projekt: köpa cykel. Efter att jag bestämt mig för att köpa en trehjulig elcykel så pratade jag med mamma och pappa om det, båda tyckte det var en suverän idé. Den 25e oktober, alltså nästa vecka, kommer jag ha sparat ihop tillräckligt för att kunna köpa mig en och dessutom skaffa en försäkring för cykeln. Det känns vettigt och skit vuxet rent ut sagt.

Jag har verkligen googlat sönder för att hitta den modell som passar mig bäst, ser cool ut och inte är allt för dyr. Ni har säkert varit med om det ni också, men så fort man googlar något och sedan går in på Facebook så är det som att grejen man har googlat förföljer en. Så fort jag går in på Facebook så ploppar det upp elcyklar i annonser. Det är ju ändå ganska bra måste jag säga, för det gör ju att jag verkligen längtar efter att få köpa min cykel. Tänk första åket liksom!

Jag satt och kollade igenom instagram härom dagen och helt plötsligt så rullar det förbi en annons på en elcykel som jag inte sett innan. Jag har heller inte varit med om marknadsföring via instagram förut så jag blev väldigt paff. Jag är i och för sig inte inne på instagram så ofta. Men jag klickade ju såklart på annonsen och hittade min cykel!! Jag hittade The one!

Den är vit med eldflammor på sidorna, fälgarna är mattsvarta och lite större än på det flesta elcyklar. Me like! Den har kromade backspeglar och instrumentpanelen är LED och lyser blått. Såå coolt! Där bak har den ingen korg, utan är ganska plan istället för sluttande, så pappa ska hjälpa mig att svetsa ihop ett ställ för rullstolen. Den har dessutom dragkrok, så vi kan koppla på en liten kärra, typ en sån man har till åkgräsklippare. Så kan jag skjutsa polarna, köra backar med vår egen öl och till och med åka till affären och handla käk själv.

Undra om man kan trimma en elcykel? Chippa eller vad det nu heter. Jag vet ju att man kan göra det med vanliga moppar, men dom har ju bensinmotorer och det funkar väl på ett helt annat sätt antar jag. Det står på hemsidan att max-speed är 30 km/h men det känns väl lite lame om man får vara sån. Jag vill ju ändå att det ska suga lite i magen och att man kan känna att det susar i hjälmen. Eller har man hjälm när det bara går i 30 km/h? Dom säger ju att man ska ha det när man cyklar på en vanlig cykel, så jag antar det. Jaja, det är sånt som löser sig!

Torsdag nästa vecka ska jag beställa min cykel. Så fort lönen har kommit in på kontot! Shit vad jag längtar.