En riktig man

http://ungarbu-are.se/wp-admin/post-new.php

Det går så bra på jobbet att jag har blivit heltidsanställd och vi har dessutom anställt en till tjej som jobbar deltid. Till en början trodde jag inte att jag skulle klara av ett heltids jobb, men då arbetet är så flexibelt har det gått hur bra som helst.
Vi behövde verkligen en till person på jobbet, då vi bara de senaste två månaderna har fått in ytterligare 15 hundar till pensionatet. Vad skulle alla hundägare göra utan oss. Klart man vill ha en hund och det förstår jag, hunden är människans bästa vän med den villkorslösa kärleken dom ger oss, men det är svårt att få ihop vardagen när man jobbar så långa dagar som det flesta gör. Så det är tur att vi finns där för att hjälpa till med promenader medans husse och matte arbetar.

Tack vare alla det nya hundarna har våra intäkter ökat ordentligt, vilket betyder att vi kan rusta upp fastigheten. Det skall byggas ett par till inhängningar där hanarna och honorna får separata inhängningar, vi skall även bygga ett ordentligare staket runt fastigheten och vi ska byta altantak. Som ni förstår kan jag inte göra detta på grund av rullstolen så vi har anställt en byggfirma som ska sköta allt det fysiska.

Sedan jag började jobba känns det mer och mer som jag vuxit till en man. Jag får inte längre saker serverade utan jag klarar mig själv och klarar jag inte av något ber jag om hjälp. När jag tänker efter hur mycket min mor har hjälpt mig får jag nästan dåligt samvete. Men det är roligt att se att min mamma har börjat lägga tid på sig själv igen. Hon har börjat sjunga i kör och har skrivit upp sig på en konstklass. Man kan se att hon ser lyckligare ut. Självklart ringer hon fortfarande på tok för ofta då hon är orolig men jag fortsätter att försäkra henne att jag mår bra, äter som jag ska och inte överanstränger mig. Så förhoppningsvis kommer det sjunka in så småningom.

Det var allt för denna gång. Tills vi hörs av igen får jag önska er en fantastisk helg!