Hej folket!

Nu sitter vi med de sista detaljerna för bygget av staketet och inhägnaderna. Vi satsar på att vi skall sätta igång arbetet i början på mars. Med den milda vintern som är just nu så bör vi kunna hålla den tidplanen. Hundarna längtar efter lite ordning och mer springyta så det skall bli skönt när det är klart. Vi kommer göra en liten extra altan också som vi kan nyttja på vår- och sommarsäsongen. Planen är att vi skall bli lite bättre på att ordna träffar där alla hundägare också kan träffas. Tänk en stor paellapanna 60 cm, massor av paella, glada människor och hundar en sommarlunch. Jag tror hundarna blir minst lika glada som vi! Man är lagom trött på det här grådasset nu alltså.

Idag hängde jag med Lisa på promenaden. Hans ligger hemma med influensa så vi är en man kort här. Oftast får ju jag ta hand om disk och annan bröte som skall fixas när de andra är ute. Det går ju inte jättefort med alla hundarna som springer och trasslar in sig i varandra och i rullstolen. Men skönt att komma ut! Blött och kallt var det men solen kikade fram flera gånger faktiskt. 2 plusgrader ungefär och ingen snö. Klara, flockens enda lilla fralla gick bananas på promenaden alltså, hon fick syn på en hare i skogsbrynet och skulle efter. Höll på att ramla och tappa alla hundar kan jag säga. Hade ju varit lagom jobbigt med 5 hundar på vift och en kille i rullstol efter. Haha! Det är tur att hon är lite av en favvo hos mig och pensionatets lilla clown. Och det gick ju bra som tur var.

Ikväll blir det konsert med mammas kör. Jeppe ville ju att jag skulle komma dit å lira lite, men nu har jag ju redan lovat mamma och jag vet att hon blir ledsen om jag inte kommer. Jaja, vi får se om jag hinner med en runda innan läggdags iaf. Nu är det upp tidigt på mornarna igen så det är väl bäst att försöka komma i säng. Förresten, har ni provat de nya Estrella chipsen eller? Mixed chillies och sourcream – så nice alltså! Jag drömmer om dom på nätterna nu. Inge bra. Får nog shoppa på mig ett lager hemma för eventuella cravings. Vi hörs senare!