En sjuk torsdag…

Hej!

Eller godmorgon kanske, idag är det torsdag och klockan är just nu snart 9. Ni undrar kanske varför jag sitter här och skriver blogginlägg vid det här tiden på dagen, vanligtvis brukar jag ju vara ute på första promenaden för dagen med hundarna kl 9 på morgonen, men inte när man ligger hemma och är sjuk… Ja, jag är alltså sjuk, så tråkigt, jag hatar att vara förkyld och täppt i näsan, halsen känns som den konstant brinner, så jag kände att det är nog bäst om jag stannar hemma idag eftersom vi är ute så mycket om dagarna på jobbet med.

Det var igårkväll jag började känna mig riktigt dålig och bestämde mig för att ringa och säga att jag inte kunde komma idag. Så resten av kvällen satt jag och kollade på kontorsmöbler alingsås för att se om det finns någon bättre kontorsstol till mig på jobbet som passar mig bättre. Jag får väldigt ont i min rygg när jag sitter i den jag redan har. Jag har hittat några bra stolar som ser sköna ut.

Jag kollade på några serier också innan jag somnade, men jag somnade redan vid kl 22 igår. Har börjat kolla på en ny serie som jag har fastnat för, kommer inte ihåg vad den heter just nu men något på punsih, på netflix, den är ganska hemsk och blodig men ändå bra tycker jag.

Idag blir det ju inte så mycket för mig att göra så jag kommer väl hinna se färdigt hela säsongen av serien haha. Nej men det känns kul att ha något spännande och bra att kolla på när jag är sjuk, då går tiden fortare och det regnar ute idag så det är ganska mysigt faktiskt. Jag har inte ätit frukost än, ska nog lyxa till det med en extra god frukost idag också, jag har hönökaka hemma och smör ost och paprika, ska göra några sånna mackor och ett stor glas oboy. Shit vad gott, nu blev jag riktigt hungrig. När jag ska jobba brukar jag alltid äta bara gröt på morgonen, för det går fort och jag håller mig mätt länge, men det är egentligen inte så gott.

Nej, nu blev jag faktiskt för hungrig och sugen på min frukost för att fortsätta skriva här haha. Så jag hoppas ni mår bra och får en skön torsdag, jag ska nog vara hemma imorgon, fredag, också. Känner mig ju verkligen inte bra så ska jag bli frisk behöver jag nog torsdag fredag och helgen på mig. Men krya på er om det är någon där ute som också är sjuk och läser det här, vi hörs snart igen!