Måndag-talking

Hej!

Nu var det verkligen ett tag sedan vi hördes, 1 månad har gått och på söndag är det redan den 1 april, tiden går så sjukt fort. Men det ska bli skönt med vår tycker jag, vi som jobbar på hundpensionatet uppskattar det mycket eftersom vi är ute mycket med hundarna. Hundarna uppskattar det med, vissa hundar vill inte ens gå ut när det regnar ute, det är lite roligt faktiskt, men dom måste ju ut så dom kan göra sina behov. Så när det är vår och sommar är vi alla glada, det blir lite lättare liksom, när vi städar inne kan hundarna vara ute och ha det bra. Vi brukar också låta hundarna bada när det är varmt och soligt, det brukar vara riktigt populärt, då sitter vi bara själva och solar och dricker kaffe och kollar på hur hundarna leker tillsammans, rikgigt härligt är det, jag älskar verkligen mitt jobb.

Vad mer har hänt sen vi hördes senast då, jo jag har möbelerat om litegrann i mitt rum. Jag delar ju lägenhet med 2 av mina bästa vänner, danne och tobias. Vi har gjort så att vi kan sitta och lira i samma rum nu när vi spelar Fortnite. Vi spelar i samma lag så det är nice att kunna prata med varandra och se på när dom andra spelar om man själv dör. Istället för att vi sitter i olika rum liksom. Så tobias fick offra sig, vi tog hans rum och gjorde till spelrum så nu får han sova i vardagsrummet tillsvidare. Men han hade inget emot det sa han.

Imorgon fyller danne år, så jag och tobias ska snart iväg och handla ingredienser till tårta. Vi har en sån där proffsig mojäng till grädden, som tobias snott med sig hem från sitt gamla jobb på bageri, som vi brukar säga. Sanningen är att han fick den av bagaren men det låter inte lika kul. Jag såg iallafall att vi måste köpa gaspatroner till gräddsifon heter det ja, just det! Så han kommer och hämtar mig snart.

Därför får vi säga hejdå sålänge, vi hörs snart igen! Harreee